top of page
20230525_093220.jpg

Tess Picavet

Leuk dat je even wilt spieken naar wie er schuil gaat achter Picavet Assist oftewel de virtueel assistent die jij misschien zoekt!

Hoe het begon..

Voor mij is werken als een virtueel assistent niet slechts een baan; het is een passie die voortkomt uit het idee dat als je van je hobby je werk maakt, je nooit hoeft te werken!

Maar laten we even terugspoelen naar het begin.

Mijn reis begon als vestigingsleider van een 24/7 vestiging met een team van 15 collega's, waar planning, organisatie en communicatie mijn dagelijkse drijfveren waren.

Verantwoordelijkheid dragen zit in mijn bloed en heb dit maar liefst 8 jaren mogen omarmen. 

Later vond ik mijn weg als Executive Assistant, waar structuur in administratie, agendabeheer en sterke communicatie cruciaal waren.

Dat ik moeder ben van 2 kinderen, betekend dat het leven nooit saai is en enige aanpassing, creatief denken, snel schakelen en aandacht vraagt. Daarbij staat het VA-schap op mijn lijf geschreven en ben ik een pleaser met ruggengraat.

Naast dat mijn man ook ondernemer is weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om alles in balans te houden. 

Zoek jij iemand die het overzicht bewaard, duidelijk communiceert en jou wellicht kan ondersteunen in alle randzaken rondom jouw bedrijf. Yeah! Dan moet je mij hebben! 

Misschien spreken we elkaar snel!

P.s. Ik houd ook wel van een lolletje op zijn tijd!

Contact

Check even mijn agenda en plan gelijk een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

06-13371554

  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page